Faptul că sistemele de impermeabilizare FATRAFOL fac parte din documentația de proiect vă asigură liniștea pe care o oferiți clienților  printr-o soluție superioară de impermeabilizare. Sistemele FATRAFOL au fost testate de timp și mii de clienți mulțumiți.

Sistemele și membranele de impermeabilizare FATRAFOL excelează prin durabilitatea lor, proprietățile tehnice, greutatea redusă și încărcarea redusă a structurii acoperișului, aplicarea ușoară și durata de viață îndelungată.

Cu Studio de Izolație, Fatra, a.s. oferă asistență tehnică și suport pe care, în special, dumneavoastră, arhitecți și designeri, le veți aprecia.

Studioul de Izolații oferă asistență tehnică contractorilor, firmelor de construcții, designerilor și investitorilor care lucrează cu sisteme de fundații impermeabile împotriva umezelii, apei subterane, a lichidelor și a radonului, cu acoperiri cu straturi pentru acoperișuri și terase, cu produse de impermeabilizare pentru piscine și sisteme speciale la iazurile de grădină impermeabile.

Studio Hidroizolare – servicii gratuite

– Evaluarea și sugerarea sistemelor de impermeabilizare și a izolațiilor anti-radon pentru fundații
– Sugestii pentru acoperișuri, inclusiv straturi termice suplimentare, bariere de control al vaporilor și detalii – atât pentru clădirile noi, cât și pentru proiectele de reconstrucție
– Calcule necesare fundațiilor impermeabile, inclusiv detalii
– Calculele de acoperire cu straturi necesare acoperișurilor plate, inclusiv izolarea termică, bariera de control al vaporilor, plăcile periferice și detaliile
– Efectuarea testelor de tensiune ale elementelor de fixare

Studio Hidroizolare – servicii cu plată
Evaluarea acoperișului plat
– evaluarea stării actuale, cercetarea, probarea, propunerea soluțiilor alternative, detalierea (proiectele de reconstrucție); sugerarea straturilor și detaliilor de impermeabilizare (clădiri noi)

Evaluarea fundației
– – Evaluarea stării actuale, cercetarea, propunerea soluțiilor alternative, detalierea (proiecte de reconstrucție); sugerarea straturilor și detaliilor de impermeabilizare (clădiri noi)

contact

Richard Rothbauer
Studio Izolații
Mobil: +420 724 405 640
E-mail: richard.rothbauer@fatra.cz
Teplárenská 601/7, Praha
E-mail pentru Studio Izolații:
studio@fatrafol.cz