Sistemul FATRAFOL vă va ajuta să deveniți o companie de succes în industria dvs. De-a lungul existenței sistemului FATRAFOL, a fost creată o rețea cuprinzând sute de contractori certificați în multe țări europene. Mulți dintre ei și-au construit succesul pe sistemul FATRAFOL. În trecut, nu a fost o excepție ca veniturile partenerilor noștri să crească în mod regulat cu zeci sau chiar sute de procente.

Nouă motive pentru a deveni partenerul nostru certificat

1. O afacere cu perspective bune

În ciuda dezvoltării ciclice generale a industriei de construcții, activitatea de hidroizolare a acoperișurilor cu membrane polimerice demonstrează un potențial relativ stabil de dezvoltare și creștere. FATRAFOL este potrivit nu numai pentru clădiri noi, ci și pentru proiecte de reconstrucție și renovare. Recunoscând potențialul pieței de reconstrucție a acoperișurilor, acordăm atenția cuvenită acestui segment. Acoperișurile verzi sunt un alt segment în creștere, iar Fatra oferă un sistem complet adecvat. Sondajele efectuate de agenții reputate sugerează că piața globală a materialelor de impermeabilizare a acoperișurilor va continua să crească în anii următori. Produsele polimere (TPO, PVC) vor câștiga cote de piață suplimentare din produsele bituminoase.

2. Producător de lungă durată

Fatra, a.s. a fost prezentă pe piata de impermeabilizare de peste 50 de ani. Compania a devenit de atunci unul dintre cei mai mari și mai importanți producători de membrane de impermeabilizare din Europa.

3. Calitatea produsului testată în timp

De la lansarea lor pe piață, Fatra a vândut peste 100 de milioane de metri pătrați de membrane de impermeabilizare. În 1956, primele membrane de impermeabilizare au fost instalate în timpul construirii rezervorului de apă Dobšiná. Fatra a devenit prima companie din lume care a aplicat o membrană din PVC în hidroizolarea unei structuri de apă. În 2001, stratul superior al barajului a fost desprins și membrana a fost inspectată. Experții au declarat că, după 45 de ani de utilizare, membrana nu a prezentat semne de dezintegrare majoră și a efectuat o excelentă funcție de impermeabilizare.

4.Gamă și dezvoltare de produse

Fatra este specializată în prelucrarea materialelor plastice. În peste 80 de ani de existență, Fatra a obținut o vastă experiență în dezvoltarea de materiale polimerice și de produse finite bazate pe acestea. Inovația continuă a produselor și dezvoltarea formulelor de materiale permit companiei Fatra să ofere o gamă largă de membrane de izolație pentru utilizare versatilă în industria construcțiilor.

5. Sistem cuprinzător

Sistemul Fatrafol este proiectat pentru utilizarea în trei zone – impermeabilizarea acoperișului, hidroizolarea solului și hidroizolarea structurii apei (iazuri de grădină etc.). Un sistem cuprinzător este disponibil pentru fiecare dintre aceste aplicații, care conține membrana și o gamă largă de accesorii, ceea ce face posibilă realizarea tuturor lucrărilor de impermeabilizare.

6. Relații comerciale

Fatra pune un mare accent pe calitatea și relațiile pe termen lung cu partenerii săi comerciali. Dacă deveniți partenerul nostru comercial, vă veți bucura de o abordare individuală și de efortul nostru constant de a satisface cerințele dumneavoastră.

7. Servicii și asistență

Acordarea de asistență partenerilor comerciali și servicii de calitate este standard la Fatra. În plus Studioul de Izolații oferă o gamă largă de servicii,  majoritatea disponibile gratuit partenerilor noștri comerciali.

8. Instalare

În comparație cu alte tipuri de acoperișuri, instalarea membranelor FATRAFOL este relativ simplă. Un instalator instruit cu abilități manuale medii poate instala produsele. În comparație cu membranele de bitum, instalarea membranelor FATRAFOL este semnificativ mai rapidă (doar un strat aplicat în locul a două straturi de membrane bituminoase și membranele de polimer sunt mai extinse decât cele din bitum) și mai curat. Acest lucru vă va permite să acoperiți o zonă mult mai mare cu același număr de oameni și în același timp, generând mai mult profit pentru compania dvs.

9. Mediu inconjurator

Dacă sunteți o companie care respectă mediul, atunci membranele de polimer Fatrafol vor dovedi fără îndoială alegerea potrivită pentru dumneavoastră. După cum reiese din certificatul său ISO 14001, Fatra, a.s. este o companie responsabilă pentru protecția mediului. Membranele FATRAFOL sunt reciclabile, spre deosebire de bitum, ele conțin substanțial mai puține produse petroliere, iar amprenta lor de mediu este de aproximativ șase ori mai mică.

Când au fost testate de către BRE Global pentru impactul lor asupra mediului, membranele FATRAFOL au primit un rating de 0,4 (BRE Ecopoint), care este cea mai mică valoare din segmentul nostru. Acest lucru corespunde clasificării A +, cel mai bun rezultat posibil, ceea ce înseamnă că membranele FATRAFOL demonstrează cea mai bună protecție a mediului pe care o membrană de impermeabilizare din PVC o poate realiza.

contact

Richard Rothbauer
Studio Izolații
Mobil: +420 724 405 640
E-mail: richard.rothbauer@fatra.cz
Teplárenská 601/7, Praha
E-mail pentru Studio Izolații:
studio@fatrafol.cz